bejaarden

Stadsregio Parkstad Limburg

In Parkstad Limburg werken 8 buurgemeenten, waaronder Kerkrade, samen aan een duurzaam vitale regio. Met 255.000 inwoners (bijna een kwart van alle Limburgers) is Parkstad een van de meest verstedelijkte en dichtstbevolkte gebieden van het land. Dat zorgt voor genoeg kritische massa om zaken gedaan te krijgen én het biedt een groot potentieel aan arbeidskracht. Zo ligt van de Woonboulevard tot aan het science- en businesspark Avantis de grootste werkgelegenheidslocatie van Limburg.

 

De woningmarkt en arbeidsmarkt overstijgen de gemeentegrenzen in Parkstad. Daarom hebben de gemeenten afgesproken om de herstructurering van de wijken en de economische structuurversterking op te pakken en te coördineren op het niveau waarop ze spelen: het regionale niveau. En daarom is Stadsregio Parkstad Limburg partner in West Wint aan ruimte. Want een nog sterker Kerkrade-West is een voordeel voor de bewoners en bedrijven in de héle regio!

 

Meer informatie

www.parkstad-limburg.nl

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten