man

Gemeente Kerkrade

Kerkrade is een gemeente met zo’n 50.000 inwoners. De stad heeft een nauw samenwerkingsverband – Eurode - met de Duitse buurgemeente Herzogenrath. Tevens behoort Kerkrade tot de regio Parkstad Limburg waar acht gemeenten uit de voormalige Oostelijke mijnstreek toe behoren.

 

Kerkrade is bekend om de muziek met het internationaal bekende Wereld Muziek Concours dat elke vier jaar plaatsvindt. Daarnaast beschikt de stad over vele mooie gebouwen en attracties als GaiaPark, Continium Discovery Center, Kasteel Erenstein, Abdij Rolduc, het Parkstad Limburg Stadion en de Rodahal.

 

De gemeente Kerkrade voelt zich erg verantwoordelijk voor de burgers in de stad en dus ook voor de inwoners van Kerkrade-West. Daarom is de gemeente blij om met andere partners de wijk mooier en beter te maken de komende jaren. De gemeente zet dan ook behoorlijk in op dit project.

 

Meer informatie

www.kerkrade.nl

Nieuwsbrief Heilust

HEEMwonen en de gemeente Kerkrade geven in het kader van West wint aan ruimte een digitale nieuwsbrief uit. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in Kerkrade-West. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten