bejaarden

Deelprojecten

Het aantal bewoners in Kerkrade-West neemt af. Bestaande woningen sluiten niet meer aan op de woonwensen en er ontstaat een overschot aan woningen. Wij willen deze kans grijpen om meer ruimte te creëren in de wijk en op beperkte schaal nieuwe woningen te bouwen die aantrekkelijk zijn voor diverse bewonersgroepen. De ambitie is om  verschillende zaken aan te pakken op het gebied van wonen, energiebesparing, , participatie, saamhorigheidveiligheid, identiteit en voorzieningen om de leefbaarheid te verbeteren.

wonen-en-leven_voor wonen-en-leven_na

 

Wonen en leven omvat alle deelprojecten uit de stadsdeelvisie op fysiek en sociaal gebied. U vindt de deelprojecten bovenaan deze pagina in de linkerkolom onder Wonen en leven.

Nieuwsbrief Heilust

In juni 2014 zijn HEEMwonen en de gemeente Kerkrade gestart met een digitale nieuwsbrief over de Heilust. Hierin komen zaken aan de orde die spelen in de Heilust binnen het project West wint aan ruimte. Schrijf u hieronder in en ontvang een melding elke keer als een nieuwe editie van de nieuwsbrief online staat!

twitter_westwintVolg ons op Twitter

@Westwintaanruim

Goede ideeën in West!

Heeft u ideeën over dit project? Laat het ons weten